L’ADVISORIA BOET continua en LF2, objectiu aconseguit!!

L’ADVISORIA BOET continua en LF2, objectiu aconseguit!!

Aquesta temporada el primer equip femení de l’Associació Esportiva Pla d’en Boet, que per primera vegada ha jugat a la segona lliga femenina (LF2), es convertia en L’ADVISORIA BOET. D’aquesta forma, ADVISORIA patrocina aquest equip refermant el suport a l’esport i als valors que comporta com són la superació, l’esforç, el treball en equip i la igualtat. Aquest esforç s’ha vist en cada partit i ara és el moment de fer balanç per poder enfocar la propera temporada amb força i energies renovades.

Pel primer entrenador de l’ADVISORIA Boet, Jordi Vizcaíno, “el balanç d’aquesta primera temporada és satisfactori; ser al segon esglaó del bàsquet femení estatal és un repte i és ple de noves vivències i experiències que creiem com a Club i equip, hem sabut entendre, gaudir i aprendre’n”.

I el tècnic afegeix que “no ha estat una temporada senzilla degut al canvi de categoria i tampoc pel temps de conformar una plantilla ja que les fases d’ascens es van celebrar el mes de juny”. De totes formes, l’ADVISORIA BOET va jugar per primera vegada a la història del Club una Final de la Lliga Catalana i no s’ha patit per poder aconseguir l’objectiu de la permanència durant la primera estada de l’equip a Lliga Femenina 2.

Més enllà del resultat final, la il·lusió per aquest nou estadi segueix intacte i aquest primer any ha servit a l’ADVISORIA BOET per assentar unes bases de cara al futur immediat. L’esforç realitzat per les jugadores i el club es veuen ratificats en la continuïtat d’un projecte que és present i futur a la ciutat de Mataró.

I des del club asseguren que sentir el recolzament social de la ciutat des de l’ascens aconseguit ara fa un any, seguir fomentant els valors que com a club genera des dels seus inicis a les jugadores de formació, i a dia d’avui tenir un equip a Lliga Femenina 2 que és reflex de treball, esforç i il·lusió, són l’epicentre d’aquest nou projecte que amb ADVISORIA confirma la bona salut del club.

Per part d’ADVISORIA, el nostre compromís continua ferm per a la temporada 2019-2020 amb el primer equip femení, l’ADVISORIA Boet, que ens ha donat tants bons moments. I aquest compromís s’amplia el curs vinent a tots els equips femenins del club perquè el treball en l’esport de base és la millor aposta de futur que es pot fer. Endavant ADVISORIA BOET!!!

Deixa un comentari