ADVISORIA patrocina el primer equip femení de bàsquet de l’AE Boet

ADVISORIA patrocina el primer equip femení de bàsquet de l’AE Boet

ADVISORIA patrocina el primer equip femení de basquet de l’Associació Esportiva BOET, convertint-se en l’ADVISORIA BOET.

Aquest acord, vigent a partir de gener del 2019, es va donar a conèixer oficialment en un acte celebrat l’11 de desembre a la Nau Gaudí de Mataró amb la participació del president i el gerent de l’AE BOET, Quim Navarro i Alberto Peña, la regidora d’esports de l’Ajuntament de Mataró, Marisa Merchán, i els consellers delegats d’ADVISORIA, Manel Fernández i Ivo Florenza.

L’esport femení de formació representa els valors de superació, esforç i igualtat que comparteix ADVISORIA. El compromís amb l’esport femení és el motiu que ha mogut a ADVISORIA a patrocinar aquest equip, que pel seu esforç i perseverança que l’han portat a obtenir molt bons resultats.

Aquesta temporada 2018-2019, l’ADVISORIA BOET juga a la segona lliga femenina, la segona màxima competició de tot el territori espanyol.

L’ADVISORIA BOET està format per les següents jugadores: Olga Ruano; Romina Rodríguez ; Judy Jones ; Elena Latorre; CamillaFrommelt; Sílvia Diao; Itziar Llobet; Carla Gibert; Marta Claret  i Maria Massuet. El primer entrenador és Jordi Vizcaino, els entrenadors ajudants són Igor Stankovic i Santi Guillen, el preparador físic és Bartu Martínez, la fisioterapeuta és la Montse Gutiérrez i la doctora Sílvia Treviño.

ADVISORIA té la intenció d’ampliar el seu patrocini a tots els equips femenins a partir de la temporada vinent, la del 2019-2020, i també durant la del 2020-2021, reafirmant així el seu compromís amb l’esport femení de totes les edats.

Deixa un comentari