L’equip d’ADVISORIA segueix creixent

EmailLinkedInTwitterFacebookGoogle+

Eduard Bellera - ADVISORIAEduard Bellera s’incorpora com a nou lletrat col·laborador, des del gener del 2017, a l’equip legal d’ADVISORIA. Amb experiència en diversos àmbits jurídics, es va llicenciar en Dret a la Universitat de Lleida–Universitat Oberta de Catalunya i va fer el Postgrau en Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona amb les especialitats de Dret civil i Dret penal. També disposa del Diploma d’Aptitud Professional (DAP), atorgat pel Consejo General de la Abogacía Española. L’Eduard Bellera compta amb una experiència contrastada en Dret bancari i laboral.

La seva experiència professional va començar a la banca on hi va treballar set anys, dels quals quatre com a director de sucursal. Darrerament ha desenvolupat la seva carrera com a lletrat en el seu despatx a Mataró, fins que ha decidit col·laborar amb l’equip d’ADVISORIA, on espera consolidar una extensa relació amb projecció de futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>