ADVISORIA patrocina la pista central de Pàdel Indoor Mataró

ADVISORIA patrocina la pista central de Pàdel Indoor Mataró

Des d’aquest mes de maig, ADVISORIA patrocina la pista central de Pàdel Indoor Mataró. Amb aquesta actuació de publicitat, ADVISORIA vol facilitar als seus clients la pràctica d’aquest esport i també donar visibilitat a la marca entre els usuaris d’aquestes instal·lacions esportives de la capital del Maresme.

Els socis d’ADVISORIA Manel Fernández, Ivo Florenza i Jaume Rovira van jugar el partit inaugural amb el responsable de Pàdel Indoor Mataró, Òscar Gonzalez Asensio. La pista central d’aquestes instal·lacions esportives compta amb el logo d’ADVISORIA com a patrocinador, una acció publicitària que visualitza la nostra marca al costat d’un esport que s’ha popularitzat en els darrers anys.

La millora de l’agilitat i els reflexos dels jugadors, el treball en equip i el factor social d’aquest esport fan que ADVISORIA aposti per ser al costat del foment del pàdel entre els seus clients i també entre els seus treballadors. En aquest sentit, el patrocini implica que ADVISORIA compta amb dos partits setmanals en aquestes instal·lacions per poder organitzar trobades entre clients, entre clients i treballadors o entre treballadors.

Els clients d’ADVISORIA que vulguin gaudir d’aquests beneficis només s’han de posar en contacte amb els seus professionals de referència.

Deixa un comentari